VALPAR

Valpar planerad till 2022.
Nästa löp kan bli runt årsskiftet,
så valpar borde komma i början på nästa år.
Tillgängligheten beror på kullens storlek.
Mer info kommer så småningom.
Vid intresse skriv mail:
inokidokis@gmail.com


Info till dig som funderar på en valp härifrån InokiDokis

Inga valpar säljs via telefon eller mail, endast efter personlig kontakt.

Inget kösystem tillämpas.

Vid intresse av att köpa en valp härifrån, kommer du att få fylla i ett formulär med en rad frågor och därefter fortsätter vi eventuell kontakt.

Det är oväsentligt om du har många års erfarenhet av hundar eller om du blir förstagångsägare, det viktigaste är att du kan kommunicera med din hund och att du är empatisk nog att förstå vad din hund vill förmedla.

På SKK:s sida kan du få massor av tips inför valpköpet, första tiden med valp osv...om du inte haft valp/hund tidigare, men du ska allvarligt fundera över några saker...tex, vad händer om du ska flytta och det inte är så bra att ha hund där?...om du får nytt jobb...om du skiljer dig eller  flyttar ihop med någon?...om hunden inte är van vid barn och det plötslig kommer  in barn i eran vardag och det inte fungerar mellan barn och hund?...om du skaffar dig fler hundar och dom inte kommer överens?...hur mycket är din hund värd för dig när det verkligen gäller? 

Känner du dig minsta tveksam inför eventuella val där din hund drar det kortaste stråt, då bör du avstå från att skaffa en hund.

En omplacering eller avlivning är endast ett enkelt sätt för en själv att bli av med problemet och ser du dom alternativen som en möjlighet får du vända dig till en annan uppfödare.

Vill du ha en valp härifrån ska du se det som en livslång relation som kommer att bestå oavsett vilka problem ni kommer att möta...man omplacerar eller avlivar inte sina barn heller oavsett hur dom är.

Frågan du ska ställa dig är...är du värd en Akita?